Ekip Arkadaşımız Olmak İster Misiniz?

Haberler

Ekip Arkadaşımız Olmak İster Misiniz?
18.09.2018
Bu İçeriği Paylaş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Medya Merkezi Koordinatörlüğü, bünyesinde bulundurduğu 5 birim ile faaliyetlerini yürütmektedir. Radyo, Televizyon, Gazete, İnternet Haber ve Sosyal Medya birimleri Medya Merkezi çatısı altında üniversiteye dair yayınlar yapmakta, bu yayınlar üniversiteye ve şehre ulaşır hale gelmektedir.

"Kısmi zamanlı öğrenci" ÇOMÜ Medya Merkezi çatısı altında koordineli bir şekilde çalışan bireylerin yıldız takımını ifade eder. Öğrenciler, haber üretme, fikir bulma, yayına teknik destek sağlama konularında çalışanlarla fikir alışverişinde bulunarak hem mesleki donanım kazanırlar hem de iş hayatına hazırlık öncesinde iletişimsel bir beceri kazanarak haftalık 15 saatlik mesai ile harçlıklarını çıkarabilirler.

 

Kısmi zamanlı öğrenci neler yapabilir?

- Radyo biriminde haber yazabilir, seslendirebilir, prodüksiyon programlarını öğrenebilir, canlı yayına teknik destek verebilir ve program yapabilir,

- Televizyon biriminde kurgu ve montaj programlarını öğrenebilir, kameraman olabilir,

- Gazete biriminde muhabirlik yapabilir, haber yazabilir,

- Sosyal medya biriminde grafik tasarlayabilir, içerik üretebilir ve paylaşım yapabilir.

 

Medya Merkezi’nde çalışmak isteyen öğrencilerimizin bunlara hâkim olmak gibi bir zorunluluğu olmayıp, öğrenmeye açık olması yeterlidir.

 

Başvuru Tarihi: 18 – 28 Eylül 2018

Başvuru Yeri: ÖSEM, Kat 2 – Medya Merkezi

 

Başvurularınızı bireysel yapmanız gerekmektedir.

Bu Sayfa 10966 Kez Görüntülendi