ÇOMÜ TV ve Kampüs FM Yeni Yayın Döneminde Yine Dopdolu

Haberler

ÇOMÜ TV ve Kampüs FM Yeni Yayın Döneminde Yine Dopdolu
19.10.2022
Bu İçeriği Paylaş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Medya Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren ve üniversitenin en etkili iletişim aracı olan ÇOMÜ TV ve Kampüs FM,  yeni yayın dönemine de birbirinden farklı alanlarda programlarıyla dolu dolu başladı.

17 Ekim’de başlayan yeni yayın döneminde SanatKale programıyla Dr. Özlem Uyan, İletişim Dünyası programıyla Dr. Merve Erdoğan, Kent ve Tarih Sohbetleri programıyla Dr. Barış Borlat, Gökyüzünde Gezinti programıyla Prof. Dr. Faruk Soydugan, Sesin Dünyası programıyla Doç. Dr. Bahadır Çokamay, Kariyer Kafası programıyla Öğr. Gör. Salih Torlak, Deniz ve Yaşam programıyla Dr. Seçil Acar ÇOMÜ TV’de izleyicileriyle buluşacak.

2016 ve 2017 yıllarında Türkiye’nin en iyi üniversite radyosu ödülü ile 2017 yılında Radyo Akademi ödülü ile kalitesini ortaya koyan Kampüs FM’de ise bu dönemde de şu programlar yayında olacak.

Teknoloji Elçileri programıyla Öğr. Gör. İbrahim Çölgeçen, Eğitime Dair programıyla Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Nilüfer Umar, Edebiyat Ajandası programıyla Arş. Gör. Gamze Çelik, Müzik Gündem programıyla Atiye Şahin, Tarım Sohbetleri programıyla Öğr. Gör. Seyit Ahmet Becan, Din ve İnsan programıyla Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Dikmen, Gündem Spor programıyla Mustafa Deniz Dindar, Hayat Boyu Öğrenme programıyla Dr. Öğr. Üyesi Şefika Melike Çağatay, Kelimenin Hikayesi programıyla Serpil Kalkan, Kırk Dörtlük programıyla Mehmet Uğur Yavuz, Derin İzler programıyla Doç. Dr. Hanife Akgül, Gam Teli programıyla Uğur Karabulut, Gökçe ile Müzikçe programıyla Gökçe Güzel, Sağlık saati programıyla Dr. Mehmet Göktuğ Kılınçarslan, Dünya Gündemi programıyla Doç. Dr. Cemre Pekcan, Tarih Sohbetleri programıyla Öğr. Gör. Hüseyin Türkseven ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tiyatro Bölümü Radyo Tiyatrosu programıyla Kampüs FM dinleyicileriyle sezon boyu birlikte olacak.

Bu Sayfa 251 Kez Görüntülendi