ÇOMÜ Tiyatro Topluluğu'ndan Ramazan Eğlencesi

ÇOMÜ Tiyatro Topluluğu'ndan Ramazan Eğlencesi
28.04.2022

Haber: Perihan Kocasarı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tiyatro Topluluğu Ramazan ayı münasebetiyle, gün geçtikçe kaybolan değerlerimize vurguda bulundu.

ÇOMÜ Tiyatro Topluluğu akademik danışmanı Dr. Öğretim üyesi Halife Çağlar’ın öncülüğünde Ramazan Eğlencesi Oyunu geçtiğimiz günlerde İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

"Ramazan eğlencesi meddah, Karagöz Hacivat,kanto ve orta oyun derlemeleri" şeklinde seyirciyle buluştu ve izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Öğrenciler ve akademisyenlerin de katıldığı etkinlik halka açık ve ücretsiz olarak düzenlendi.

Etkinlikte konuşan Dr. Öğretim üyesi Halife Çağlar, Haldun Taner’in yazmış olduğu "Ayışığında Şamata" adlı oyunla 10 Mayıs’ta tekrar seyirciyle buluşacaklarını duyurarak etkinlikte emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.