Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nden Ziyaret

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nden Ziyaret
07.11.2018

Teknik ve akademik bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla 5 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarete Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven, Dr. Öğr. Üyesi Aysel Kurnaz, Dr. Öğr. Üyesi İpek Kumcuoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Orhan Duman ve Arş. Gör. Esra Tani katıldı.

Pek çok kez ödül alıp, üniversitelerden ziyaretçi ağırlayan ve ulusal radyo programcılarının da konuk olduğu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Medya Merkezi Stüdyolarını, misafir akademisyenlere Koordinatör Uğur Karabulut ve Koordinatör Yardımcısı Sercan Değirmenci gezdirdi. Ziyarette Medya Merkezi’ndeki işleyiş hakkında bilgi verilirken, radyo – televizyon stüdyoları da incelendi.