Çevre Mühendisliği Öğrencilerinden "Çevre Haftası" Etkinliği

27.05.2022

Muhabir: Serkan Şimşek

Foto Muhabir: Merve Balı & Furkan Yaman

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümü ve Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü iş birliğiyle Çevre Haftası kapsamında sahil temizleme etkinliği Kepez Sahili’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Nihan Yılmaz, ÇOMÜ Çevre Mühendisliği bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nilgün Ayman Öz ve Çevre Mühendisliği son sınıf öğrencileri katılım sağladı. Topluma farkındalık kazandırmak amacıyla yapılan etkinlikte; plastik, cam, tıbbi atık ve ambalajlardan oluşan toplamda 10 Çöp poşetinden arındırılan sahil görenlerin dikkatini çekti. Etkinlikte, ÇOMÜ Çevre Mühendisliği bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nilgün Ayman Öz, toprak olmadan hayatın olmayacağını vurgulayan bir konuşma gerçekleştirdi.

Çevre temizliği, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.